SOBRE MI

Sóc psicòleg (col. núm. 28.556) i músic clàssic.
La combinació d’aquestes dues branques del coneixement em permet una lectura de l’ésser humà àmplia i profunda, combinant el rigor científic de la psicologia amb la creativitat, sensibilitat i intuïció de la música.

He ampliat formació en psicoteràpia integradora, altes capacitats i psicologia de l’aprenentatge. Disposo d’una llarga trajectòria en el món educatiu, la qual cosa em permet comprendre els infants i adolescents, així com el seu aprenentatge, des del doble vessant de professor i psicòleg.

Estic especialitzat, també, en psicologia de la música:  www.psicologiadelamusica.com

COM TREBALLO?

Utilitzo un enfocament integrador. Aquest enfocament consisteix en la combinació de principis terapèutics i tècniques provinents de diversos models terapèutics (cognitiu-conductual, humanista, experiencial, psicodinàmic, sistèmic, neurobiològic, etc.). Aquesta integració permet una major riquesa i flexibilitat a l’hora d’abordar el treball de diferents problemàtiques i personalitats.

Com a individus som una rica i complexa combinació de pensaments, conducta, emocions, herències familiars, herència biològica, etc. El model integrador permet observar, comprendre i treballar aquestes diverses dimensions de la personalitat de manera simultània i coordinada. Segons cada moment, convindrà abordar una o altra dimensió per afavorir el canvi psicològic.

El principal recurs de què disposa tot psicòleg és la seva capacitat d’establir un sòlid vincle terapèutic i de generar un clima d’acompanyament que propiciï el màxim sentiment de confiança per tal de mostrar-nos tal com som. La capacitat d’empatia sorgeix de saber posar-se en la pell de l’altre; no només cal disposar d’una bona formació teòrica i tècnica, cal, també, disposar d’un suficient bagatge vital i una bona maduració personal. En aquest sentit, procuro que cada sessió sigui una oportunitat única de compartir de manera autèntica i sincera les vivències personals que aporta cada client.